колеги сори за въпроса ама как да разбера дали ми работи климатика? и имали период през които се пълни на ново? като маслото
Известие
Collapse
No announcement yet.
klimatik
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщениеколеги сори за въпроса ама как да разбера дали ми работи климатика? и имали период през които се пълни на ново? като маслотоОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
-
Между другото и аз искам да питам същото, защото мойта определено духа доста студено като си сложиш ръката на духалката, ама нещо бавно изстудява купето струва ми се, а и бая почва да не дърпа като го пусна на ауто, чудя се дали да ходя да ми проверят климата.Alfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщениеколеги сори за въпроса ама как да разбера дали ми работи климатика? и имали период през които се пълни на ново? като маслото
Пълни се ако не включва компресора, или не изстудява достатъчно.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Писано е тонове по темата!
Пускаш на 2ра степен, вътрешна циркулация, само горни духалки. След 3-4мин на празен ход, и затворени врати, измерената температура в отвора на духалната трябва да е около 4-8 градуса. Колата е хубаво да не е напечена от слънцето! Ако показва над 12 си за допиване на фреон най-вероятно. Ако температурата е по-ниска, само може да се радваш146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection
Comment
-
Бавно охлажда, няма как да стане фризер за 5 минути. В началото пускаш ударно да циркулира само вътре въздуха и духалките в челото. Нормално е също и мощността да падне осезаемо - така е с наще малолитражки. Трябва да промениш малко стила на каране - дигаш здраво оборотите и не му мислиш много
166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщениеТрябва да промениш малко стила на каране - дигаш здраво оборотите и не му мислиш многоAlfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Btw...погледнете си филтрите "купе", че моя днес го извадих от колата, че се присетих...еми...фабричния си е.На 9 годинки почти е вече...а се чудех, защо като е на външна циркулация духа толкова слабо...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от ssveto Покажи съобщениеПисано е тонове по темата!
Пускаш на 2ра степен, вътрешна циркулация, само горни духалки. След 3-4мин на празен ход, и затворени врати, измерената температура в отвора на духалната трябва да е около 4-8 градуса. Колата е хубаво да не е напечена от слънцето! Ако показва над 12 си за допиване на фреон най-вероятно. Ако температурата е по-ниска, само може да се радваш
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеМного е трудно не се занимавай даже ......... Голямо мъчение е трябва да запалиш колата, да пуснеш климатика и да видиш дали ти става студено или не......
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеBtw...погледнете си филтрите "купе", че моя днес го извадих от колата, че се присетих...еми...фабричния си е.На 9 годинки почти е вече...а се чудех, защо като е на външна циркулация духа толкова слабо...
Въпреки това климата бавно изстудява, особено в големите жеги, ама няма начин така е на всички коли при 40 градуса навън не може да ти направи 18 за 5 минути.
Ако времето е малко по-нормално например 26 - изстудява бързо.
Миналата седмица на морето за 10 минути каране ми замръзваше прозореца като го пуснех да духа на него, а навън беше около 30 градуса. Така, че мисля че работи добре.Alfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
Comment